Resultaten voor transalp mountainbike

 
transalp mountainbike
Mountainbike en racefietsreizen Vasa Sport.
7 nieuwe MTB-reizen in 2020! Biken door twee van de bekendste bergmassieven in de Dolomieten, een MTB-cursus in Ischgl of dichter bij huis, een nieuwe instap TransAlp en meer. Kortom, er vallen in 2020 weer veel nieuwe trails en bestemmingen te ontdekken. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Waarom Vasa Sport.
TransAlp, de grote mountainbike uitdaging! AdventureTickets.nl.
Artikelen TransAlp, de grote mountainbike uitdaging! TransAlp, de grote mountainbike uitdaging! De naam verraad het al! de Transalp is een mountainbike wedstrijd dwars door de Alpen. In zeven aaneengesloten dagen fietst men van het Duitse Bayern naar het Gardameer in Italië.
Transalp op de mountainbike mtb.
TRANSALP OP DE MOUNTAINBIKE MTB. Transalp staat voor een fascinerend avontuur. Een fantastische route over meest onverharde wegen en singletrails van Zuid-Duitsland of Noord-Oostenrijk naar Noord-Itali. Mountainbiken door afgelegen dalen, over romantische almen en prachtige bergpassen, ver weg van massatoerisme en autoverkeer.
Alpe Adria Weltkriegs-Transalp 2016 Meerdaagse tochten voor de echte MTB-liefhebbers.
Alpe Adria Weltkriegs-Transalp 2016. 100 jaar later met de mountainbike in de voetsporen van WO I 4 dagen door drie landen van de Adria. Wij weven trailavonturen, gastronomie en geschiedenis van Karinthië, Slovenië en Friuli aan elkaar tot een tocht van 300-350 km en 5.500 hoogtemeters.
Mountainbike TransAlp Dolomiti.
Deze TransAlp Dolomiti staat garant voor de mooiste uitdaging die je je kunt voorstellen. Meer dan 75 kilometer aan bereidbare singletrails en bospaden, bijna 140 kilometer aan overwegend oeroude militaire en Romeinse gravelpaden, 75 kilometer onverharde fietspaden en maar een schamele 60 kilometer aan, grotendeels voor het gemotoriseerde verkeer afgesloten, asfaltwegen. Het avontuur naar het onbekende. Hier wacht voor iedereen zeker een uitdaging op mountainbike gebied, maar ook het avontuur naar het onbekende.
Algemene informatie TransAlp tochten MTB Xperience.
De TransAlp is een expeditie op de mountainbike zonder veel uitrusting en nog belangrijker voor weinig geld. Een droomtocht van zuid Duitsland naar noord Italië over gravelpaden, singletrails, militaire paden, bos en weidepaden, over eenzame passen, door adembenemende landschappen ver van alle dagelijkse hectiek en verkeersdrukte.
Mountainbike Mountainbike TransAlp TransAlp tocht tocht Duitsland Duitsland Oostenrijk Oostenrijk en en Slovenië. Slovenië.
Een TransAlp op de mountainbike die goed is gepland is één van de grootste en mooiste uitdagingen en avonturen in het leven. Cique Torri, het hart van de Dolomieten. De TransAlp is een expeditie op de mountainbike, zonder veel uitrusting en nog belangrijker voor niet al teveel geld.

Contacteer ons